სანამ ქორწინება — შეხვედრა ოჯახის შესახებ, სამუშაო და საცხოვრებელი, გაირკვეს, შემოსავლის დონე და სოციალური კლასი მომავალი მეუღლე. მექსიკაში ეს არის ძალიან მნიშვნელოვანი. ვიფიქროთ სტატუსის მომავალი შვილი. როდესაც განქორწინების ხშირად პრობლემა ტრანსპორტირების ბავშვები, თუ ბავშვი, დაბადებული ქორწინებაში, რომ მექსიკის, მე მას გარეთ მექსიკაში შესაძლებელია მხოლოდ წერილობითი ნებართვის მამა, და ეს ნებართვით ისინი ყოველთვის არ არის. განვიხილოთ, თუ რა სიმძლავრის გინდა დარჩენა ქვეყანაში — როგორც ტურისტული, არ ემიგრანტი ფორმა როგორც ემიგრანტი ორი ფორმა ან ველოდო მოქალაქეობა მექსიკაში. არსებობს შემთხვევები, როდესაც რამდენიმე წლის შემდეგ ქორწინება, ცოლი, თავისი საბუთები, ჩემი ქმარი და ერთი წლის განმავლობაში მას ავიწყდება, რათა მათ. ეს არის საჭირო იმისათვის, რომ გამორიცხავს ასეთი შემთხვევები. აპირებთ მუშაობის მექსიკაში. თუ კი, მაშინ თქვენ უნდა შეისწავლოს ენის (და არა მარტო ესპანური, არამედ ინგლისური), საზ საკუთარი და თქვენ უნდა დაადასტუროთ დიპლომები. გსურთ სწავლა მექსიკაში. სასწავლო, თქვენ შეიძლება დაგჭირდეთ აპოსტილით — დიპლომი, სერტიფიკატი, თარგმანი სილაბუსი თქვენი უნივერსიტეტი. მიუხედავად იმისა, რომ ყველა მიყვარს და სავსე რომანი, დაახლოებით ასეთი რამ, მე არ ვფიქრობ, მაგრამ პრაქტიკაში, უცხო ქვეყანაში — ჩვენ უნდა ვიზრუნოთ მათი კეთილდღეობის წინასწარ. ძალიან წარმატებული ქორწინების ორივე მეუღლეს. ეს არ არის მხოლოდ მსგავსება ტემპერამენტი და ეროვნული ხასიათი, მაგრამ ასევე არსებობს მუდმივი სიახლის გრძნობები და ურთიერთობები, რაც ორივე პარტნიორები სჭირდებათ. განსხვავებები კულტურა, ჩვეულებები, ცხოვრების წესი არ მხოლოდ უარყოფითი გავლენა ქორწინება, არამედ, პირიქით, აძლიერებს მას. ეს თანაბარი კავშირის, სადაც ხელმძღვანელობა გავიდა ვინმე მეუღლის, დამოკიდებულია კონკრეტული სიტუაცია და კონკრეტული გარემოებები. არ არსებობს დაპირისპირება. ეს ქორწინება წარმატებული იქნება, იმ შემთხვევაშიც კი, როდესაც მეუღლეებს შორის არსებობს, არ იყო ბევრი განცდა. სტაბილურობის ქორწინების მეგობრული სითბო, საერთო ინტერესები და ნაკლებობა მოკლე. ეს ალიანსი იქნება განსხვავდება მეტ-ნაკლებად თავისუფალი ურთიერთობები. და მაშინაც კი, თუ ერთ-ერთი მეუღლის გაბედავს ჩაიდინოს, შემდეგ ეს ფაქტი მხოლოდ დაეხმარება მას შევადარებთ, ეღიარებინა თავისი შეცდომა: რა თქმა უნდა, თქვენი საკუთარი ქმარი ბევრად უკეთესი იქნება. არ არის ძალიან მნიშვნელოვანი სტაბილურობა ქორწინების მასალა და შიდა მხარეს რამ. ეს ქორწინება აღმოჩნდა ისე, თუ ქალი გარკვეულწილად უფრო ძველია, ვიდრე მისი პარტნიორი. ასტროლოგები რიგ ევროპულ ქვეყნებში შეისწავლა კითხვა, არის თუ არა წარმომადგენლებს, რა ზოდიაქოს ნიშნები ყველაზე ხშირად მიღების დაშორდნენ. ქალს პირველი წუთი უნდა გაირკვევა, რომ მისი მომავალი მეუღლე, რომ ის არის დაინტერესებული კანონიერების მისი პოზიცია და რა იგი აპირებს, რომ უყუროთ. ქმარი უნდა ავუხსნათ, თუ უცხო ქვეყანაში, ნამდვილად მინდა, რომ იყოს მისი ცოლი, მაგრამ სხვადასხვა დარღვევები გარშემო იმდენად, რომ თქვენ ფიქრი და ეშინია შეღწევას რაიმე უბედურება მიუხედავად იმისა, რომ თქვენ დარწმუნებული ხართ, რომ თქვენ და თქვენი ქმარი მივაღწევთ, მაგრამ თქვენ უნდა ნდობის და, რომ არ გაქვთ პრობლემები. დროდადრო ეს საკითხი უნდა დავბრუნდებით გადახდის ყურადღებას თუ როგორ ადამიანი რეაგირებს. ანალიზი გვიჩვენებს, რომ ძირითადი პრობლემები წარმოიქმნება შეზღუდვა კონტაქტები, არ ხარჯების ახლად ცოლები. (თუნდაც ზოგიერთი) არ არის ასეთი საშინელი ნაკლი. მაგრამ შეზღუდვა, კონტაქტები — შემაშფოთებელი ნიშანი, ფსიქოლოგიური ძალადობა. გამარჯობა, მინდა, ცოლად მექსიკელი.

იყო დიდი ხნის განმავლობაში. ამ ზაფხულს მივედი ეწვევა, ახლა გეგმავს ჩემი გადაადგილება მექსიკაში და გვინდა, რომ იქ ურთიერთობა. გთხოვთ, მითხრათ, სად უნდა დაიწყოს და რა დოკუმენტები უნდა მოამზადოს აქ რუსეთში.

მე ძალიან მადლიერი

ანა, მხოლოდ იმ შემთხვევაში, რათა თქვენი დიპლომი და მომზადება. ქორწინების მექსიკაში უნდა, მხოლოდ პასპორტი. მიყვარხარ მე ოცდახუთი წლის განმავლობაში. ჩემი საყვარელი, ოცდაექვსი წლის. აქვს საერთაშორისო დიპლომი ინჟინერი, მუშაობს სპეციალობით დიდი საერთაშორისო კომპანია. დეკემბერში ამ წელს ჩვენ ვაპირებთ დაქორწინებას რუსეთში, მოსკოვის სასახლეში. მაშინ ჩვენ წავიდეთ მექსიკაში, იქ ვართ, რომ ხუთ კათოლიკური ეკლესია. ჩვენ ვცხოვრობთ ცალ-ცალკე, მისი ოჯახის, სავარაუდოდ, ჩვენ ერთად ვიმუშავებთ, მიგრაცია (პროფესია). ვსწავლობ ესპანური ენის ხოლო მოსკოვში, შემდეგ მექსიკაში (მე მინდა, რომ იპოვოს კურსები).) როგორც მე მესმის, თუ ჩვენ ქორწინების რუსეთში, იმისათვის, რომ ქორწინება ძალაშია მექსიკაში, ეს არის საკმარისი იმისათვის, რომ გარდაქმნა ესპანური სერთიფიკატი ადგილზე გაცემის. ეს არის ნამდვილი.) მიუხედავად იმისა, რომ მე არ მესმის, სახის ფორმებს დარჩება ქვეყანაში. რა არის პროცედურები და იმ უფლებებსა და ვალდებულებებს, და.) თუ არა დადოს საქორწინო ხელშეკრულება და, რა ნივთები უნდა განსაზღვრონ ზრუნვა იმისათვის, რომ თავიდან ავიცილოთ პრობლემები მომავალში.) რა ეროვნების იქნება ბავშვი, თუ ჩვენ მექსიკაში. შეიძლება ბავშვის სრულწლოვანებამდე უნდა შეიცვალოს ეროვნება რუსი, და გჭირდებათ თუ არა ის.) თუ არა, რომ დაიცვას ჩემი ინტერესები, კონსტიტუციის რუსეთის ფედერაციის შემთხვევაში (დაარტყა ხის) განქორწინების. ვისთან იქნება ბავშვი, შეიძლება ეს იყოს აღებული (იმ დროს) თანხმობის გარეშე მამა.) გარდა ამისა დიპლომი, სერტიფიკატი, ესპანური, თუ რა დოკუმენტები ნუ მე შეიძლება იყოს სასარგებლო, მექსიკაში, და უმჯობესია გავაკეთოთ, რუსეთში, სანამ თქვენ დატოვონ.) ერთად საქორწინო საჩუქრები, ჩემი ოჯახის მოუწევს გადაადგილება სხვა რამ. გარდა ამისა, ბარგის, როგორც ეს ჯერ კიდევ შესაძლებელია ამის გაკეთება (მათი პრაქტიკაში).) უნდა განახორციელოს ფულადი უკეთესი, აყენებს მას საბანკო ბარათით, ევრო ან დოლარი. მე გავიგე, რომ თანამშრომლობს უმსხვილესი მექსიკის ბანკი. იაროსლავ, კარგი დღე კარგად და სერიოზული თქვენი სასწავლო — კარგად გაკეთდეს და უნდა) იხილეთ, თუ რა შეგიძლიათ პასუხის გაცემა და იმედი მაქვს, რომ სხვა წევრები კომენტარს ამ ეტაპზე). იმისათვის, რომ ქორწინება დარეგისტრირდა რუსეთში, უნდა იყოს მოქმედი საზღვარგარეთ (მექსიკაში) ჩვენ უნდა ლეგალიზაციის ქორწინების მოწმობა, ანუ აპოსტილით.

ყველა უფლება

ესპანეთის თარგმანი არის უკეთესი უნდა გავაკეთოთ ერთად და აპოსტილით დამოწმებული ნოტარიუსის მიერ.) ფორმა, რაც იმას ნიშნავს, მიღების ხუთი წლის განმავლობაში საქართველოს მოქალაქეობა (ანუ თქვენ უნდა თუ თქვენ აპირებთ მოპოვების მექსიკური მოქალაქეობა) და ფორმა აძლევს პირველი შესაძლებლობა დროებითი ბინადრობის მექსიკაში (შეუძლია), არის გრძელვადიანი არასამთავრობო საიმიგრაციო ვიზის არის მხოლოდ ნებართვა უნდა დარჩეს ქვეყანა, თუმცა, არ ანიჭებს, თქვენ უნდა მიიღოს მუდმივი ბინადრობის ან მოქალაქეობა, და არ შეიძლება შეცვლილია შეიძინოს ასეთი უფლებები. რამდენიმე წლის განმავლობაში ცხოვრობდა უცხოელი მექსიკაში ვიზა, რომელიც არ შედის ტრანსფერი სტატუსი.) ხელშეკრულების ვთქვათ, სახელმწიფო ქონების განმავლობაში შეძენილი ქორწინება (კერძოდ, მიიღო საჩუქრად ან მემკვიდრეობით).) თუ თქვენ გაქვთ ბავშვი მექსიკაში, იგი ხდება მექსიკის მოქალაქე. თქვენი მოქალაქეობა და მოქალაქეობის თქვენი მეუღლე ამ შემთხვევაში არ აქვს მნიშვნელობა. თქვენ, როგორც რუსეთის ფედერაციის მოქალაქეა, ასევე იქნება შეუძლია მიიღოს რუსეთის მოქალაქეობა თქვენი შვილი, ამ შემთხვევაში, თქვენი მეუღლე უნდა მისცეს წერილობითი თანხმობა ბავშვის შეძენის მოქალაქეობა რუსეთის ფედერაციის. თქვენ უნდა დაუკავშირდეთ საკონსულო განცხადებაში. განაცხადის ფორმები შევხედოთ საიტი რუსეთის საელჩოს მექსიკაში რუსეთის მოქალაქეობა ბავშვის ეს აუცილებელია, თუ თქვენ აპირებთ უნდა იმოგზაუროთ მასთან ერთად, რომ რუსეთი მომავალში. მას შემდეგ, რაც მიღებას მოქალაქეობის საფუძველზე გადაწყვეტილების მიღებას მოქალაქეობის ბავშვის გასცემს ცალკე პასპორტი. ბავშვი დაიბადა მექსიკაში, არის მექსიკელი დაბადებით და უნდა ჰქონდეს ეროვნული დაბადების მოწმობა, -თუ მითითებულ მამა მექსიკის, ახლა, ამ მომენტში იგნორირება შეუძლებელია მათი მშობლის უფლება, კარგავს რომელიც შესაძლებელია მხოლოდ სასამართლოს მიერ გადაწყვეტილების აშკარა დარღვევები, ბავშვთა უფლებების შესახებ. მექსიკური მოქალაქეობა კანონი იძლევა ორმაგ მოქალაქეობას, და ეს უნდა იყოს აღნიშნა, დამაჯერებელი მამა შვილის დედა თანხმობის გარეშე რუსეთის მოქალაქეობა.) თუ თქვენ არ მიმართონ რუსეთის მოქალაქეობა ბავშვი დაიბადა მექსიკაში, მაშინ ბავშვი შეძლებს შევიდეს რუსეთის ფედერაციის, როგორც უცხო ქვეყნის მოქალაქეს. უნდა იცოდეს, რომ ზოგიერთი ავიაკომპანია კარიერა საჭიროებს გამშვები აეროპორტში, ყოფნა მეუღლეთა თანხმობის მოგზაურობა არასრულწლოვანთა შვილი. აუცილებლობის მინიჭების თანხმობა, რომ ბავშვი ურჩია, ასევე წინასწარ უნდა დადგინდეს მოთხოვნები, შესაბამისი ში.) კონსტიტუცია იცავს ყველა რუსეთის ფედერაციის მოქალაქეებს. კითხვებს ვინ დარჩება შვილი, და როგორ შეიძლება წაართვეს — არის ძალიან რთული და პასუხი დამოკიდებულია ბევრ ფაქტორზე

About